subjectNDD 2024 Објавено: 20.05.2024

Интересни теми и Најнови вести од домен браншата на Nordic Domain Days. Марком Registrar.mk присуствуваше за прв пат.

subjectCloudFest 2024 Објавено: 19.03.2024

CloudFest 2024- 11 000 посетители. AI беше главна тема.

subjectICANN78 Hamburg Објавено: 23.10.2023

Годишната конференциа се одржа во Хамбург.
Втор пат после Берлин во 1999, ICANN конференција се одржа во Германија.

Тимот од Марком Registrar.mk сподели многу интересни дискусии
и најнови информации на темата домен имиња.
...

subjectCloudFest 2023 Објавено: 28.03.2023

Се одржа повторно
6,000+ Учесници
250+ Говорници
овој пат не беше задолжително маска :)

subjectDomain addon | gSites gMail Објавено: 19.12.2022

Со вашиот Домен добијте дизајнирање на Веб страница и креирање на Мејл адреса
Поставете го вашиот БИЗНИС ОНЛАЈН !!!

>> Registrar.MK gSites gMail

subjectCloudFest 2022 Германија Објавено: 06.04.2022

После 2 години пауза, конечно CloudFest повторно се одржа со физичко присуство во прекрасниот Еуропа Парк во Германија.
marCOM Registrar.MK присуствуваше и го промовираше .MK како и вообичаено. ...

subject-40% на вашиот .COM домен Објавено: 07.12.2021

Регистрирајте или Трансферирајте ги вашите .COM домени за -40%
Искористете го промо кодот: COM40
Валиден до крајот на Декември, за првата година

subjectBlack Week -20% за .MK домени Објавено: 22.11.2021

Регистрирајте го вашиот .MK домен инстант оваа недела и добијте -20% користејќи го кодот: BLACKWEEKMK

subject.COM Промоција Објавено: 12.10.2021

Регистрирајте или Трансферирајте ги вашите .COM домени за само 10 евра
Искористете го промо кодот: COM-10EURO
Валиден до крајот на Ноември-21, за првата година

subject.COM домени Објавено: 06.09.2021

Сега можете да регистрирате исто така .COM домени ефтино, преку вашата корисничка сметка

subjectВтора верзија Registrar.MK Објавено: 01.09.2020

Со цел да ги задоволиме потребите на нашите сегашни и идни клиенти, развивме втора надградена верзија на Registrar.MK. Оваа верзија нуди подобар пристап до Вашите домени.

subjectCloudFest 2019 Германија Објавено: 13.03.2019

.МК беше промовиран на CloudFest во Германија од нас - МАРцом

subjectICANN 63 Барселона Објавено: 01.10.2018

Во Барселона се одржа ICANN 63 конференцијата. МК беше претставен од страна на МАРнет и од нас - МАРцом.

subjectCloudFest 2018 Германија Објавено: 13.03.2018

.МК беше промовиран на CloudFest во Германија од нас - МАРцом

subjectICANN 58 Копенхаген Објавено: 21.03.2017

Во Копенхаген се одржа ICANN 58 конференцијата. МК беше претставен од наша страна - МАРцом.

subjectУште еднаш .МК беше промовиран на ICANN конференција, ICANN 54 Даблин! Објавено: 25.10.2015

54 ICANN конференцијата се одржа во Даблин и може да се каже дека е една од најпродуктивните. Овој пат Македонија беше претставена од МАРнет и од нас - МАРцом.

subject.МК промовиран на ICANN 50 Лондон конференцијата! Објавено: 28.06.2014

Во Лондон се одржа досега најголемата, 50-та ICANN конференцијата, со преку 3.500 учесници како- регистри, регистрари, ИТ и Владини организации итн. Македонија беше презентирана од МИОА, МАРнет и од нас- МАРцом. Голем број на учесници покажаа интерес за .МК
...

subjectПочнуваме со работа! Објавено: 14.03.2014

Започнуваме со работни активности како официјален регистрар за МК домени.

subjectОфицијален регистрар! Објавено: 27.12.2013

Склучивме договор со МАРнет и станавме прв и единствен официјален регистрар за .МК домени.

subjectКонтролен портал пуштен во употреба! Објавено: 01.09.2013

Изработена е прва верзија на Registrar.MK со цел да одговара на потребите кои беа поставени од . МК администраторот.